Zenith gold , income bulanan berganda bagi yang berani mencuba

Posted by Cara Mudah 0 comments
ZENITH GOLD
assalamualaikum..
page baru saya buat ni untuk yang berminat yang mahu menjana pendapatan bulanan berganda dengan pelaburan emas...
1.Nak melabur tapi takut kene tipu,?
ZG plateform yg paling selamat dan low risiko..
2. kene cari org/downline,?
ZG mmpunyai pelaburan cara pasif dan keuntungan berganda,
3. kene jual brang dan sebagainya.?
disini kita hanya membuat pelaburan, dan sistem yang bekerja untuk kita.
4. ragu2 dengan sumber kewangan yang kita dapat?
disini kita tahu duit kita diniagakan atas pelaburan emas..
Jgan bimbang satu platform pelaburan yg sangat perfect yg menjanjikan pulangan berganda2 dari modal asal anda.
saya dan semua sudah mendapat pulangan untung anda bila lagi..
Ahli sekarng ini dah melebihi 30 k . Dan ambillah peluang ini untuk simpanan masa hadapan anda. tiada paksaan dari saya dan terima kasih 
sebarang persoalan boleh pm
untuk Daftar/pertanyaan :
Telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg

Baca Selengkapnya ....

Jana pendapatan bulanan yang berganda di Zenith gold / update 2016!!

Posted by Cara Mudah 0 comments
assalamualaikum..

perkongsian buat semua,nak cari bisnez yg xperlu cari org tp income brganda2 dari modal asal..nk cari biznes yg low risiko dn mmpunyai  sstem scurity yg kukuh jom pm sy..saya akan kongsikan cara kekayaan dan kejayaan dengan anda..

info ringkas
1.pelaburan emas, duit dpt stelah tmpoh matang serta gold bar akn diberikan oleh company sbgai bonus..






info lanjut pm contact sy dibawah..

trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn.
bg yg berminat shj..tiada pksaan

telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg

Baca Selengkapnya ....

zenith gold , jana pendapat bulanan berganda update 2016 !!

Posted by Cara Mudah 0 comments
assalamualaikum...

sedikit perkongsian buat semua..nak cari bisnez yg xperlu cari org tp income brganda2 dari modal asal..nk cari biznes yg low risiko dn mmpunyai  sstem scurity yg kukuh jom pm sya atw tinggalkan no wasap anda saya akan kongsikan cara kekayaan dan kejayaan dengan anda..insyaAllah

Zenith gold ialah Akaun Pelaburan Emas.
Konsep sama macam ASB, Tabung Haji, Unit Trust.
Bezanya ZG ni terlajak power..

Modal yang kita labur , syarikat akan letak dlm bursa saham emas dunia.
Jadi kita akan dapat profit anatara 0.5% - 2% setiap hari selama 400 hari. Saya ulang dapat profit setiap hari.

ZENITHGOLD menggunakan sistem *kompaunding*..., makin lama kita simpan, makin besar pulangan DIVIDEN

Modal min rm380.
Max tiada limit tp dlm gandaan rm380.
Contoh rm380, rm760, rm1140, rm1520, rm1900,...

Keuntungan bila capai tempoh matang 400 hari dan telah terbukti ialah 7 ke 8 kali ganda dri modal.

WITHDRAW.. 70% cash dan 30% emas hasil dari keuntungan yg terkumpul.

Ramai dah dapat hasil simpanan mereka. Nak bukti sy boleh tunjukkan. Bukan rekaan, edit, tapi realiti apa yang berlaku.

Ingat ye Zenith Golds bukan SCAM, its REAL BISNES. Dh wujud sejak tahun 1981 lagi di UK. Tahun 2014 je baru masuk Asia termasuk Malaysia ni.

kerja anda just letak modal, lepas tu seat n tggu sehingga matang acc emas anda. 😊👍




info lanjut pm contact sy dibawah..

trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn.
bg yg berminat shj..tiada pksaan

telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg

Baca Selengkapnya ....

Kenali zenith gold / profil syarikat update 2016!!

Posted by Cara Mudah 0 comments
Profil Syarikat

Zenith Gold International

Zenith Gold International Limited (ZGI) adalah salah satu pelabur utama dalam berpangkalan di Kanada pertengahan peringkat pengeluar emas yang memiliki dan mengendalikan Mine Mulatos di Mexico, salah satu yang paling rendah kos lombong emas di dunia.

Zenith Gold International Limited (ZGI) kini mempunyai sama dengan fokus utama sebagai bulion emas dan syiling emas pengeluar melalui perkongsian bijak dengan lain-lain pembekal perkhidmatan yang berkaitan untuk menggalakkan perlindungan kekayaan melalui transformasi sistem (Mesin Vending Gold) dan penghantaran di Eropah, Timur Tengah dan rantau Asia dan komited untuk piawaian tertinggi dalam pembangunan lestari.

Sebagai sebahagian daripada kumpulan dalam mengembangkan pengeluaran kos rendah, peneraju dalam prestasi kewangan dan pelaburan, dan pemimpin dalam nilai pemegang saham. Zenith Gold International Limited (ZGI) secara konsisten mencapai objektif utama ini sepanjang sejarah pengalaman kumpulannya.


Zenithgolds.com adalah suatu syarikat dari U.K. Ia tidak tertakluk pada perlembagaan Negara Malaysia dan Brunei. Ia memasarkan emas keseluruh dunia dengan kaedah pemasaran Affiliate. Pemasaran affiliate ini baru dilancarkan pada 12 sept 2014 sedangkan Syarikat Zenith Gold Limited telah wujud sejak tahun 1981. Ia merupakan antara pelabur terbesar kepada perlombongan emas kos rendah di Mulatos, Mexico. Zenith Gold Limited juga pengeluar dan pengilang jongkong emas tulin 99.99%, dan berurusniaga dengan banyak syarikat emas yang terkemuka dunia seperti PAMP SUISE, VALCAMBI, ROYAL MINT, METALOR (sekadar beberapa nama) dan lain-lain. Selain itu, Zenith Gold Limited juga merupakan pengeluar mesin emas (gold vending machine) seperti yang digunapakai di negara2 maju U.K., U.S. dan Dubai.
Perlombongan emas di Mulotos, Mexico




GOLD VENDING MACHINE ZG



Bonus Gold Bar



"KENALI ZENITHGOLDS HABIS-HABISAN"
Syarikat genuine beroperasi sejak tahun 1981. Masih aktif hingga kini.
💥Semua maklumat lengkap zenithgold limited, director-director sampai semua shareholdersnya. Termasuk semua bisnes partnernya dan bank-bank yang terlibat bersama Zenithgolds limited💥
Syarikat ini sebuah syarikat yg amat kukuh dan establish di U.K...
-Perlukah anda ke U.K. jika maklumatnya anda boleh dapat di Internet?
-Adakah gov.uk suatu laman web biasa? -Bukankahgov.uk adalah laman web rasmi kerajaan United Kingdom?
-Jadi, masihkah anda mempertikaikan kekuatan dan kewujudan syarikat zenithgolds ini?
●88 shareholder seluruh dunia.
awesome platform ever
●Company Age 34 Years 2 Months..wow..lama sangat dah tu kan..masih ragu2 ?
Kalau ikut umur manusia, dah matang dan sangat2 kukuh.


Zenith Ventures juga mengeluarkan jam Zenith iaitu jam yg tergolong diantara golongan jam yang mewah ! selain Zenith Gold , Zenith juga terlibat dengan shipping,aircraft, perhotelan dan sebagainya . Anda mahu income satu juta sebulan pun company mampu bayar , NAK atau TIDAK sahaja? Terpulang 👌👍



Jam keluaran Jenama Zenith
   

Sebanding dengan jam-jam mewah di pasaran.


trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn. bg yg berminat shj..tiada pksaan 

hubungi segera untuk Daftar :
 telegram : 010-8723645
 Wechat ID : hisyamzg 
Link ID : hisyamzg

Baca Selengkapnya ....

Score seo website beserta gadjet chkme

Posted by Cara Mudah 7 comments
ketahui score seo blog


Bismillahirrahmanirrahim..
pasti ada blogger tercari cari dimana untuk menguji atau melihat blog website/website mereka berada pada tahap mana dalam score SEO..disini adalah antara website yang menyediakan perkhidmatan untuk itu...dikenali sebagai chkme..namun begitu Admin masih tidak menerapkan 100% tahap SEO pada website ini atas sebab tertentu..apakah Website anda sudah cukup friendly?..mari lihat...

Caranya:
* masuk ke website chkme.com
*tampilannya seperti gambar di atas.

*anda akan diberitahu bahagian di blog anda yang kurang seo.
*pada bahagian bawah tersedia code java script,yang boleh di copy untuk dipasang/diletakkan pada website anda untuk memantau keadaan SEO blog anda..selamat mencuba..


(tinggalkan komen anda untuk post ini).



Baca Selengkapnya ....

mendapatkan backlink dengan Ping Multi URL

Posted by Cara Mudah 13 comments
Tingkat backlink dengan Ping Multi URL

Bismillahirrahmanirrahim..Anda pasti sudah tahu apa itu ping dan kegunaannya..jika belum tahu 
boleh lihat entry apakah maksud dan tujuan ping...antara contoh website ping yang biasa para blogger gunakan pingoat.com dan pingler.com yang amat berguna untuk mempercepat index di Google dan mesin pencari lainnya.

 Namun begitu,semua website ping berikut tidak menyediakanperkhidmatan untuk melakukan ping secara serentak...ianya amat memudahkan bagi para blogger yang mempunyai blog lebih dari satu..dengan penggunaan website Ping Multi URL ianya dapat menjimatkan masa anda dalam melakukan ping untuk kesemua blog anda..semuanya sudah jelas bukan?..

Berikut adalah senarai Website yang menawarkan perkhidmatan Ping Multi URL..

ramai para blogger menggunakan pingfarm..kerana keberkesanannya..ianya amat membantu dalam membantu para blogger untuk memastikan tahap SEO blog mereka..pingfarm memang sudah terbukti terindex dengan cepat..masa maksima hanya 2hari..selamat mencuba...


(tinggalkan komen anda untuk post ini)




Baca Selengkapnya ....

cara hilangkan see more at untuk copy paste

Posted by Cara Mudah 1 comments
cara hilangkan see more at untuk copy paste

Bismillahirrahmanirrahim..
Bagi sesetengah blogger pasti merasakan 'see more at' menjadi masalah disaat ingin copy and paste article pada entry anda...sesetengah blogger mahu menghilangkannya seperti admin juga..kerana terdapat banyak code html yang sukar diambil oleh pengunjung..

cth see more at'seperti berikut:
 - See more at:http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/cara-mengetahui-backlink-url-anda.html


1. Masuk pada bahagian Template dan edit HTML.

2. gunakan ctrl+F, cari kata kunci stLight.options

3. contoh dibawah.

<script type='text/javascript'>stLight.options({publisher: "xxxxxxxxxx-xx-xxxx"});</script>

4. gantikan semua code diatas dengan code dibawah.

<script type='text/javascript'>stLight.options({onhover:false , doNotHash: true, doNotCopy: true, hashAddressBar: false});</script>

5. save template..mudah bukan..


(tinggalkan komen anda untuk post ini)


Baca Selengkapnya ....

102 Senarai website ping untuk website anda

Posted by Cara Mudah 3 comments

CLAIM YOUR GOOGLE PAGERANK